Clubul Faptelor Bune

CFB - locul inimilor bune

Credem din ce în ce mai mult în ideea de comunitate a binelui. Ea va salva multe suflete de la căderea în deznădejde, dar va lumina și inimile noastre avide de bucurie.
Nenumăratele acțiuni pe care le-am desfășurat de-a lungul timpului ne-au arătat că sunt mulți oameni care au nevoie de sprijinul nostru. Trebuie doar să privim în jur. De ajutor e nevoie peste tot. Oricând. Dar nu oricum.

Astfel, ne-am gândit să constituim un Club al Faptelor Bune în care pot fi membri toți oamenii de bine care își doresc să se implice. Se adresează tuturor celor care și-au dorit dintotdeauna să ajute, dar poate nu au avut ocazia.

Clubul Faptelor Bune este un proiect care are drept scop oferirea de sprijin oamenilor aflați în situații dificile, care au caracter de urgență și au nevoie imediată de sprijin.

De ce să fiți membru în CFB?
✅Veți avea ocazia să faceți în fiecare lună o faptă bună
✅Veți fi întotdeauna la curent cu proiectele noastre
✅Primiți cadouri personalizate și carduri CFB
✅Veți primi invitații VIP la evenimentele organizate de Asociația Umanitară Tadeu: concerte, meciuri, expoziții, ateliere
✅ Veți fi înștiințați în fiecare lună despre ce proiecte ați susținut și ce oameni ați ajutat

Cu siguranță, fiecare dintre noi dispune de resurse si de puterea de a face bine, de a aduce bucurie în viața celorlalți.

Ca sugestie pentru o donație-simbol-CFB, ne-am gândit la suma de 196 de lei pe lună. De ce 196? Pentru că pe data de 19 a-6-a este sărbătorit Sfântul Apostol Iuda Tadeu, ocrotitorul Asociației Umanitare Tadeu și al persoanelor aflate în situații deznădăjduite.

Desigur, orice ajutor, orice sumă aleasă de dumneavoastră este binevenită și poate face o diferență semnificativă în viața celor aflați în nevoie.

În următoarele numere ale Revistei Dimitrios vom prezenta poveștile Clubului Faptelor bune, cazurile și oamenii care au nevoie de ajutorul nostru. Ei sunt, de fapt, beneficiarii CFB, cei pe care dumneavoastră aveți posibilitatea să îi ajutați lunar.

Ce trebuie să faceți pentru a deveni membru CFB? Să donați lunar minim 196 de lei în contul Asociației Umanitare Tadeu RO53INGB0000999910765211, cu specificația “Clubul Faptelor Bune”.
Contactați-ne apoi la numerele de telefon 0720.946.341 sau 0730.440.356 pentru a vă putea emite cardul CFB.

Clubul Faptelor Bune este deschis tuturor celor care își doresc să aducă un strop de speranță în viața unor oameni greu încercați, fiindu-le sprijin și alinare.

Vă așteptăm cu bucurie în CFB, locul unde se ascultă doar muzica inimilor bune!

ezgif-1-6eb8b15c03 (1)
WhatsApp Image 2024 02 22 at 08.53.12_d94f9576

În Clubul Faptelor bune, unde-ți mulți, bunătatea crește! Donează pentru masa de Paști a bătrânilor singuri din București!

Campania se desfășoară în perioada 20 aprilie – 4 mai.

Din fondurile colectate se vor achiziționa produse alimentare și de necesitate urgentă pentru bătrânii pe care Asociația Umanitară Tadeu îi susține.
Până în prezent, peste 25 de vârstnici au primit săptămânal mâncare caldă și produse alimentare si nealimentare de trebuință.