Fondul pentru Educație “Aripi pentru visuri”

Asociația Umanitară Tadeu a susținut întotdeauna copiii care își doresc să învețe. De-a lungul proiectelor noastre, cu ajutorul donatorilor, am reușit să pregătim pentru școală peste 1000 de copii din mediul rural, oferindu-le ghiozdane noi, complet echipate.

Tineri talentați, cu rezultate remarcabile la învățătură, am reușit să îi ajutăm să ajungă mai aproape de visurile lor, sprijinindu-i lunar cu burse de performanță.

Cu ajutorul oamenilor de bine le-am oferit acestor copii șansa să îndrăznească să viseze și să spere că vor reuși.

Știm toți că educația este șansa care poate schimba perspectiva unui copil care provine dintr-un mediu defavorizat și îi poate deschide ochii către o lume în care știe că poate să îndrăznească, să reușească.

Ne-am propus să realizăm Fondul pentru Educație “Aripi pentru visuri” care să susțină educația cât mai multor tineri cu dragoste de carte, dar fără posibilități financiare. Oricând și oricât, puteți ajuta un copil pe calea educației, donând în contul Asociației Umanitare Tadeu RO53INGB0000999910765211, deschis la ING Bank, cu specificația “Fondul pentru educație”.

Suntem convinși că împreună putem fi susținătorii de visuri pentru sute de copii sărmani, ambasadori ai faptelor bune, cei care putem face din orice proiect realitate, din orice vis un drum spre succes.

Poveștile noastre