Ofertă consultanță psihologică

Cine are nevoie de servicii psihologice?

Oameni ca noi, oameni de lângă noi, care fie au o problema de sănătate, fie trec printr-o perioada dificila si au nevoie de suport, oamenii incarcati cu emotii negative, sau au nevoie sa isi creasca stima de sine, sau care vor sa se dezvolte personal, sa isi depaseasca unele limite sau dependente, familii sau cupluri care isi doresc relatii mai bune, oricine poate avea, intr-un anumit moment al vietii, nevoie de servicii psihologice.

Cum venim în ajutor?

Asociația Umanitara Tadeu vă oferă un program de psihologie sociala, respectiv ocazia să vă simțiți mai bine cu ajutorul psihologilor noștri, făcând in același timp un bine altor semeni de-ai noștri care au nevoie de ajutor. Astfel, un anumit cuantum din costul serviciului psihologic va fi direcționat către programele dezvoltate de Asociație pentru persoane aflate in dificultate: copii, vârstnici, elevi fără posibilități, persoane care necesita îngrijire medicala.